Om oss

Capio Artro Clinic Gärdet bildades 2019 men då under namnet GHP Ortho Center Storängsbotten. I maj 2022 förvärvade vårdkoncernen Capio vårdkoncernen GHP Specialty Care och kliniken bytte i samband med det namn till Capio Artro Clinic Gärdet.

Capio Artro Clinic Gärdet är en ortopedisk dagkirurgisk verksamhet med inriktning på undersökning, behandling och uppföljning av patienter med smärtande tillstånd i axel, knä, armbåge och fotled.

Kliniken har idag 18 omsorgsfullt utvalda medarbetare, varav sex heltidsanställda läkare med specialisering inom ortopedi som tillsammans effektiv mottagnings- och operationspersonal verkar i en vältrimmad organisation.

Den nyrenoverade verksamheten ligger central lokaliserat på Gärdet i Stockholm och har fem mottagningsrum samt en modern operationsavdelning för operationer i narkos och lokalbedövning och uppfyller samtliga krav gällande certifiering av ledning- och miljösystem samt hygien-, tillgänglighet-, och kompetenskrav.

Tack vare god tillgänglighet och avtal med Region Stockholm genom Vårdval Ortopedi och dagkirurgi samt avtal med de flesta försäkringsbolag för tillhandahållande av vård till kunder med privat sjukvårdsförsäkring kan patienter oftast erbjudas en tid till en ortopedspecialist inom några dagar. De flesta patienter går sedan vidare till sjukgymnast/fysioterapeut som ger anpassad behandling och utformar ett individuellt träningsprogram. För att säkerställa optimala vårdkedjor för patienter i behov av rehabilitering har Capio Artro Clinic Gärdet nära samverkan till Capio Idrottscentrum och Capio Ortho Center Stockholm Rehab. Samarbetet präglas av ett effektivt och patientcentrerat arbetssätt med rätt vårdåtgärd, vid rätt tillfälle och för rätt patient.

Capio Artro Clinic Gärdet har som vision att erbjuda ortopedkirurgisk vård med nollvision för vårdskador och vara en av landets absolut bästa enheter när det gäller patienttillfredsställelse och medicinska resultat. Välutbildade medarbetare och en välorganiserad organisation med en stark företagskultur skapar koncernens ledord ”kvalitet genom specialisering”.


Våra medarbetare

 

ERIK RÖNNBLAD

VD

Per Svedinger

Överläkare Ortopedi

Cihan Cagatay 

Ortoped

Ioannis Mouratidis 

Överläkare Ortopedi

Carl-Johan Silfverswärd

Överläkare Ortopedi

Cissi Zimdahl 

Enhetschef, Operationskoordinator

Tomas Nilsén

Anestesisjuksköterska

Helena Ryttberg

Anestesisjuksköterska

Lena Timber

Operationsundersköterska

Helena Näsman

Operationssjuksköterska

Åsa gavlefors

Operationssjuksköterska

Karin Steen 

Operationsundersköterska

Maria centervik

Sjuksköterska/OP-koordinator

SARA LINDH

Operationssjuksköterska/OP-korrdinator

Johanna lindberg

Undersköterska

Sussie Hansson

Undersköterska

Åse Blomberg

Undersköterska

Jenny Hallberg

Medicinsk sekreterare

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.