Bli patient

Hos oss är du alltid välkommen att söka vård för dina besvär

Via din region

GHP Ortho Center Storängsbotten har avtal med Region Stockholm och är ackrediterade inom Vårdval Ortopedi vilket innebär att vi också kan ta emot patienter från andra regioner inom ramen för vårt avtal. För att bli patient hos oss krävs det en remiss från din vårdcentral eller husläkare.

Avgifter och regler i samband med ditt besök är de samma som inom Region Stockholms, läs mer på www.vardguiden.se Länk till annan webbplats. Om du har ett frikort så gäller det givetvis vid ditt besök hos oss.

Om du har några frågor om hur du gör för att komma till oss är du alltid välkommen att kontakta oss!

Sjukförsäkring

Vi tar emot patienter med sjukvårdsförsäkring. Vi har avtal med flera försäkringsbolag. För att boka en läkartid behöver du kontakta ditt försäkringsbolag som därefter bokar in en tid hos oss.

Bli patient genom egenremiss

Som patient har du möjlighet att remittera dig själv till vår mottagning genom den digitala mottagningen. Vi tar emot egenremisser inom diagnosgrupperna axlar, armbågar, knän och händer. En mottagningssköterska kommer att bedöma remissen och återkoppla till dig.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.